تغییر اندازه فونت:
 

مقالات

میگو‌ پلو اسپانیایی
روابط عمومی شیلات خوزستان   ۱۳۸۸/۰۱/۲۴

میگو‌ پلو اسپانیایی

میگوپلو ازجمله پلوهای مخلوطی است که در شهرهای جنوبی کشور خودمان نیز طبخ می‌شود.
ولی در اینجا نحوه پخت آن متفاوت بوده و به سبک و سیاق اسپانیایی است؛ البتهباتوجه به اینکه طبخ پلو در کشورهای دیگر چندان با ذائقه ما هماهنگی ندارد، باتغییر کوچکی در دستور پخت، آن را خوشمزه‌تر کرده‌ایم.
میگو‌ پلو اسپانیایی

میگو‌ پلو در اسپانیا  
  
مواد لازم برای 4 نفر:
روغن                      دو قاشق سوپ‌خوری
پیاز                              یک عدد (خرد شود)
 
ساقه کرفس                  دو عدد (خرد شود)
 
حبه سیر                       دو عدد(خرد شود)
فلفل قرمز                  یک قاشق چای‌خوری
برگ بو                      دو عدد
پودر ارگانو یا آویشن     یک قاشق چای‌خوری
گوجه فرنگی                 چهار عدد (ریز خرد شود)
آب مرغ                             سه پیمانه
رب گوجه فرنگی         یک قاشق سوپ‌خوری
برنج                        یک و یک‌دوم پیمانه
فیله ماهی سفید               225گرم (به تکه‌های متوسط خرد شود)
میگوی ریز                130 گرم
پیازچه                           چهارعدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
میگوی درشت                4 عدد( برای تزئین)

طرز تهیه:
1- تابه کوچکی آماده کرده و پس از ریختن روغن داخل آن و قراردادن روی شعلهاجاق‌گاز، پیاز و کرفس خردشده را در آن سرخ کنید. سپس مواد سرخ‌شده را به قابلمه متوسطی منتقل کرده و سیر، فلفل قرمز، برگ بو، پودر ارگانو، گوجه فرنگی، رب گوجه‌فرنگی و آب مرغ را به آن اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و به مدت نیم ساعت آن را روی اجاق‌گاز حرارت دهید.
2- پس از طی این مدت، ‌برنج را همراه نمک و فلفل سیاه در قابلمه ریخته و نیم ساعت دیگر حرارت دهید تا برنج نیم‌پز شود.
3- در این فاصله در تابه کوچکی، کمی روغن ریخته و فیله ماهی سفید را در آن تفت دهید.
4- میگوها را نیز در قابلمه کوچکی حاوی آب بریزید و همراه کمی نمک بپزید.
5-  تکه‌های ماهی را با میگوی پخته‌شده روی برنج ریخته و در قابلمه را بگذارید تا برنج کاملا پخته و آب اضافی آن نیز از بین برود.
نکته1: برای دم‌کشیدن برنج قراردادن دم‌کنی را روی در قابلمه فراموش نکنید.
نکته2: باتوجه به اینکه برنج این غذا در اصل به حالت دان سرو می‌شود، برایجلوگیری ازبه‌هم‌چسبیدن برنج، پیش از قرار دادن دم‌کنی، یک چهارم استکان آب سرد به آن اضافه کنید. 
روابط عمومی شیلات خوزستان

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)
برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم اینجا کلیک کنید.

۱۰ فروردین ۱۴۰۳ ۰۰:۴۰