تغییر اندازه فونت:
 

اخبار

لزوم تنوع گونه ای و احداث بندر مینوشهر محور گفتگوی فعالان شیلات با رئیس سازمان
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران در بازدید از مجتمع پرورش ماهیان گرمابی شهید احمدیان خرمشهر از نزدیک با روند فعالیت‌ها و مسائل این مجتمع آشنا شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات خوزستان، در این بازدید نماینده مردم خرمشهر در مجلس، مسئول دفتر نماینده ولی‌فقیه در سازمان، مسئول حراست، مدیرکل آبزیان آب شور، رئیس روابط عمومی و امور بین‌الملل، فرماندار، مدیرکل شیلات خوزستان، مسئولان محلی و فعالان بخش شیلات وی را همراهی کردند.

فعالان شیلاتی خرمشهر ضمن قدردانی از خدمات ارزشمند اداره کل شیلات خوزستان در حمایت از طرح‌های شیلاتی، به بیان مشکلات و چالش‌های پیش‌روی این حوزه پرداختند.

در این دیدار، موضوعات مهمی از قبیل لزوم ایجاد تنوع گونه در آبزی‌پروری، تأمین نهاده‌های غذایی دولتی، ضرورت اصلاح قوانین مرتبط با فعالیت‌های شیلاتی و همچنین تأکید بر احداث اسکله مینوشهر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

۲۸ آبان ۱۴۰۴ ۱۱:۴۱
تعداد کلیک: ۲۹

برچسب : شیلات

نظرات بینندگان

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
نام فرستنده : *
پست الکترونیک : *
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500