تغییر اندازه فونت:
 

اخبار

افتتاح ۱۰۵ پروژه شیلاتی در سطح کشور/خوزستان رتبه نخست در بهره برداری از پروژه های کشاورزی
معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران اعلام کرد : خوزستان در هفته جهاد کشاورزی با افتتاح ۲۸۴ پروژه و سرمایه‌گذاری ۲.۸ همت، رتبه نخست کشور در تعداد پروژه‌های افتتاحی بخش کشاورزی را به خود اختصاص داده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات خوزستان، حمزه رستم‌پور روز دوشنبه ۲۵ خردادماه ۱۴۰۵ در آیین افتتاح همزمان ۲۸۴ پروژه بخش کشاورزی در استان خوزستان که به‌صورت ارتباط ویدئویی با حضور وزیر جهادکشاورزی، رئیس‌جمهور و استاندار خوزستان برگزار شد، با گرامیداشت هفته جهاد کشاورزی از تلاش تولیدکنندگان و بهره‌برداران این بخش قدردانی کرد.

وی با تأکید بر نقش کلیدی فعالان کشاورزی در تأمین امنیت غذایی کشور گفت: بخش مهمی از امنیت غذایی ایران حاصل تلاش مستمر و خستگی‌ناپذیر کشاورزان و تولیدکنندگان این حوزه است.

رستم‌پور با اشاره به جایگاه خوزستان در تولیدات کشاورزی کشور افزود: این استان به‌عنوان یکی از قطب‌های اصلی کشاورزی ایران، در هفته جهاد کشاورزی از نظر تعداد پروژه‌های افتتاحی و رشد سرمایه‌گذاری بالاترین جایگاه را در میان استان‌های کشور به دست آورده است.

وی ادامه داد: در این مراسم ۲۸۴ پروژه با حجم سرمایه‌گذاری ۲.۸ همت به بهره‌برداری رسید که حدود ۸۰ درصد از این سرمایه‌گذاری با مشارکت و آورده بخش خصوصی انجام شده است.

رئیس سازمان شیلات ایران همچنین اظهار کرد: استان خوزستان با تولید بیش از ۱۷ میلیون تن محصول، بیش از ۱۴ درصد از تولید محصولات اساسی کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است.

به گفته رستم‌پور، حدود ۴۰ درصد از هزینه‌های این پروژه‌ها به ایجاد ارزش افزوده در زنجیره تولید بخش کشاورزی اختصاص یافته است.

وی در پایان با اشاره به برنامه‌های بخش شیلات کشور خاطرنشان کرد: همزمان با هفته جهاد کشاورزی، ۱۰۵ پروژه شیلاتی در سطح کشور با ارزشی بالغ بر ۵ همت در حال افتتاح و بهره‌برداری است.

 

 

 

۲۵ خرداد ۱۴۰۵ ۱۴:۳۰
تعداد کلیک: ۳۷

برچسب : شیلات

نظرات بینندگان

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
نام فرستنده : *
پست الکترونیک : *
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500