تغییر اندازه فونت:
 

اخبار

تحلیل بیماری های ماهیان زینتی در آخرین روز کارگاه راه اندازی کسب وکار ماهیان زینتی
در دومین وآخرین روز از کارگاه آموزشی راه اندازی کسب وکار ماهیان زینتی در مقیاس خانگی وصنعتی ، دانشیار دانشگاه شهید چمران اهواز به بررسی بهداشت وبیماری های ماهیان زینتی پرداخت . به گزارش روابط عمومی شیلات خوزستان ، مجتبی علیشاهی دراین کارگاه آموزشی اظهارداشت : بیماری های ماهیان زینتی به دو بخش عفونی وغیر عفونی تقسیم می شود که دربخش عفونی بیماری های انگلی ، بیماری های باکتریایی وبیماری های قارچی و ویروسی را می توان نام برد. علیشاهی همچنین ، بیماری های تغذیه ای ، بیماری های محیطی ، بیماری های ژنتیکی وسموم (بویژیه کلر )را دررده بیماری های غیر عفونی برشمرد .
در دومین وآخرین روز از کارگاه  آموزشی راه اندازی کسب وکار ماهیان زینتی در مقیاس خانگی وصنعتی ، دانشیار دانشگاه شهید چمران اهواز به بررسی بهداشت وبیماری های ماهیان زینتی پرداخت .
به گزارش روابط عمومی شیلات خوزستان ، مجتبی علیشاهی دراین کارگاه آموزشی اظهارداشت : بیماری های ماهیان زینتی به دو بخش عفونی وغیر عفونی تقسیم می شود که دربخش عفونی بیماری های انگلی ، بیماری های باکتریایی وبیماری های قارچی و ویروسی را می توان نام برد.
علیشاهی همچنین ، بیماری های تغذیه ای ، بیماری های محیطی ، بیماری های ژنتیکی وسموم (بویژیه کلر )را دررده بیماری های غیر عفونی برشمرد .
وی تصریح کرد : اکثر کارگاه های تکثیر پرورش ماهیان زینتی از غذاهای خارجی موجود دربازار استفاده می کنند که چگونگی نگهداری آنها تا زمان رسیدن به دست پرورش دهندگان وفاسد نشدن  این غذاها مهم است .
 دانشیار دانشگاه شهید چمران اهواز ، مهمترین شرایط بیماری های محیطی را درماهیان زینتی ،تعیین میزان اکسیژن آکواریوم خواند و افزود: کارگاه های پرورشی ماهیان زینتی موفق که دستگاه های کلرزدایی دارند ، درزمینه تامین اکسیژن رسانی به ماهیان زینتی مشکلی ندارند .
علیشاهی  گفت : وقتی سلامت ماهی افزایش یابد، توان آن در مقابل بیماری ها افزایش می یابد لذا کارگاه های پرورش ماهیان زینتی که خوب مدیریت شوند کمتر با بیماری های ماهیان مواجه هستند .
وی ،همچنین نامتعادل بودن میزان ویتامین ها درغذای ماهیان زینتی را عاملی جهت بروز بیماری برای ماهیان عنوان کرد .
دانشیار دانشگاه شهید چمران اهواز دراین  کارگاه آموزشی ،میزان سختی آب را در پرورش ماهیان زینتی مهم برشمرد و گفت : بسیاری از ماهی ها درآب سنگین پرورش داده می شوند اما قابلیت تکثیر در آب سنگین را ندارند؛ چرا که میزان سختی آب باید کمتر از 500 باشد  .
علیشاهی در ادامه ، معمول ترین بیماری های عفونی ماهیان زینتی ، را بیماری های انگلی دانسته و افزود: نا آرامی ها یا تحرک های بسیار کم درماهی های زینتی نشانگر بیماری های انگلی درماهیان زینتی است .
وی افزود: وقتی کارگاه پرورش ماهیان زینتی خوب مدیریت نشود ، حتی در پوست ماهیان زینتی این موضوع را می توان مشاهده کرد چراکه نتوانسته شرایط خوبی را  برای ماهیان زینتی فراهم کند .
گفتنی است در پایان این دوره آموزشی که به همت اداره کل شیلات خوزستان برگزار شد ،بازدیدی از کارگاه ماهیان زینتی به عمل آمد و بانوان فارغ التحصیل رشته شیلات ،بطور کاربردی با چگونگی پرورش وتکثیر ماهیان زینتی آشنایی پیدا کردند .

۲۳ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰
تعداد کلیک: ۱,۹۱۷

برچسب : آموزشی

نظرات بینندگان

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
نام فرستنده : *
پست الکترونیک : *
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500