تغییر اندازه فونت:
 

اخبار

پیش بینی تولید 20 میلیون قطعه لارو ماهیان بومی در سوسنگرد
رییس سازمان شیلات ایران گفت: پیش بینی می شود امسال 20میلیون قطعه لارو ماهی از گونه‌های بومی استان خوزستان شامل عنزه و برزم در مرکز تکثیر شهرستان سوسنگرد تولید شود. نبی اله خون میرزایی اظهار کرد: مرکز تکثیر ماهیان شهرستان سوسنگرد تنها مرکز در خاورمیانه جهت تولید و تکثیر گونه‌های ارزشمند بومی استان خوزستان است و به همین دلیل باید تولید و تکثیر ماهیان در این مرکز مورد توجه قرار بگیرد.
رییس سازمان شیلات ایران گفت: پیش بینی می شود امسال 20میلیون قطعه لارو ماهی از گونه‌های بومی استان خوزستان شامل عنزه و برزم در مرکز تکثیر شهرستان سوسنگرد تولید شود.

نبی اله خون میرزایی اظهار کرد: مرکز تکثیر ماهیان شهرستان سوسنگرد تنها مرکز در خاورمیانه جهت تولید و تکثیر گونه‌های ارزشمند بومی استان خوزستان است و به همین دلیل باید تولید و تکثیر ماهیان در این مرکز مورد توجه قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه تولید لارو و بچه ماهی گونه‌های گطان، بنی و شیربت در این مرکز از هفته آینده آغاز می‌شود، افزود: سال گذشته در این مرکز بیش از 51 میلیون قطعه لارو ماهی شامل گونه‌های شیربت، گطان، بنی، عنزه و برزم تولید شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه فصل تولید گونه ماهیان بومی شیربت، بنی، گطان، عنزه و برزم از فروردین ماه آغاز و تا اردیبهشت ماه ادامه دارد، تصریح کرد: تکثیر ماهی گونه‌های عنزه و برزم به لحاظ اقتصادی و تامین ذخایر منابع آبی استان اهمیت خاصی دارد. ماهیان بومی بعد از تکثیر، به تدریج در تالاب‌ها و رودخانه‌ها و منابع آبی استان رهاسازی و بخشی نیز تحویل پرورش دهندگان ماهیان گرم آبی می‌شود.

خون میرزایی ادامه داد: عواملی چون صید بی رویه، خشکسالی سال‌های گذشته، استفاده از ادوات غیر استاندارد صید، از جمله عوامل تاثیرگذار بر کاهش جمعیت ماهیان بومی در منابع آبی استان خوزستان است.

وی با بیان اینکه تولید و تکثیر ماهیان بومی در این مرکز می‌تواند ضمن جلوگیری از انقراض نسل این ماهی‌ها، ضررها را هم جبران کند، خاطرنشان کرد: پیش بینی می‌شود امسال 20میلیون قطعه لارو ماهی از گونه‌های بومی استان خوزستان شامل عنزه و برزم در مرکز تکثیر شهرستان سوسنگرد تولید شود.
۱۷ فروردین ۱۳۹۸ ۱۲:۱۳
تعداد کلیک: ۳۳

برچسب : شیلات

نظرات بینندگان

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده : *
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500