سالنامه آماری سازمان شیلات ایران با ارائه تعاریف و مفاهیم واژه های شیلاتی در سه فصل تولید و مصرف آبزیان،امکانات تولید و سرمایه گذاری،صادرات ،صنایع شیلاتی و قیمت آن در 56 صفحه منتشر شد. 
در فصل اول این سالنامه به میزان صید آبزیان، تولید میگوی پرورشی در آب های شور و شیرین ، تولید ماهیان گرمابی و سردآبی ، برداشت آبزیان از منابع آبی کشور به تفکیک استان ها و میزان مصرف سرانه انواع آبزیان اشاره شده است. 
                        سالنامه آماری سازمان شیلات ایران با ارائه تعاریف و مفاهیم واژه های شیلاتی در سه فصل تولید و مصرف آبزیان،امکانات تولید و سرمایه گذاری،صادرات ،صنایع شیلاتی و قیمت آن در 56 صفحه منتشر شد.  در فصل اول این سالنامه به میزان صید آبزیان، تولید میگوی پرورشی در آب های شور و شیرین ، تولید ماهیان گرمابی و سردآبی ، برداشت آبزیان از منابع آبی کشور به تفکیک استان ها و میزان مصرف سرانه انواع آبزیان اشاره شده است. 
 
  در فصل دوم سالنامه آماری اطلاعاتی در خصوص تعداد مزارع پرورش ماهی و میگو ، شاغلین و شناورهای ناوگان ماهیگیری و تعداد تعاونی های ماهیگیری در آب های شمالی و جنوبی کشور ارائه شده است.  در آخرین فصل آن نیز میزان سرمایه گذاری های انجام شده در بخش شیلات ، ارزش و میزان صادرات محصولات شیلاتی، تعداد و ظرفیت واحدهای صنایع شیلاتی و میانگین قیمت عمده فروشی و خرده فروشی ماهیان شمال و جنوب بر اساس جداول آماری تفکیک شده است.  گفتنی است این سالنامه توسط دفتر برنامه ریزی گروه آمار و مطالعات توسعه شیلاتی سازمان شیلات ایران منتشر شده است.
  
                     | 
                
                
			
                        
                            
                                | 
                                    
                                        
                                 | 
                             
                            
                                | 
                                    
                                        ۵ دی ۱۳۸۷ ۱۵:۲۷
                                 | 
                             
                            
				| 
                                    تعداد کلیک:
                                    ۳,۴۷۸
                                 | 
			 
			
                         
                     |